Cardano-kursen faller 3 % ettersom okser strever etter lavere inngangsposisjoner – Kan ADA nå $1 før april? - InsideBitcoins.com Cardano-feed (2023)

Kom til vårTelegramkanal for å holde deg oppdatert med de siste nyhetene

Altcoins følger etter den største kryptovalutaen, Bitcoin (BTC), når den nærmer seg 30 000 dollar. Cardano-prisen har ikke prestert annerledes enn andre altcoins, og har bare gjort en bevegelse på 12% siden 1. mars for å handle til $0,33 i skrivende stund.

Vi bør imidlertid merke oss det mislykkede pushet til $0,3682 14. mars, som kulminerte med den pågående korreksjonen. Hvis Bitcoins dominans fortsetter å øke, vil altcoins ha mindre plass til å puste og følgelig hindre gjenopprettingen.

Bitcoins dominans er nå på 46,4 % av hele kryptomarkedet etter å ha vokst 42,38 % 1. mars. Eksperter forventerBitcoin prisfor å avkjøle rallyet, og gi altcoins en fordel etter kunngjøringen av den amerikanske sentralbankens beslutning om renteøkningen 22. mars.

Cardano Price Dips 3% As Bulls Push For Lower Entry Positions – Can ADA Reach $1 Before April? - InsideBitcoins.com · Cardano Feed (1)

Cardano Price ser på en ny dukkert for en betydelig trendvending

Støttesettet til $0,25 fungerer somcardan prisnedsidekontrollpunkt for mellom- og langsiktig investering. På oppsiden er $0,40 sjekkpunktet som sannsynligvis vil holde ADA undertrykt, eller, hvis det brytes, kan skyve smartkontrakt-tokenet mot $1,00.

I mellomtiden er $0,30 dreiepunktet for Cardano-prisen. Husk at ADA slo seg ned på dette nivået i begynnelsen av mars etter å ha tapt mer enn halvparten av sine akkumulerte gevinster i januar og deler av februar.

ADA-prisen hoppet av overbelastning av kjøpere på $0,30 og testet motstand på $0,35 i forrige ukes handel. Lysveken nådde $0,3682 før bjørner aggressivt jaget tøylene.

Å legge til troverdighet til forsyningsområdet på $0,35 er to glidende gjennomsnitt: 50-dagers eksponentielt glidende gjennomsnitt (EMA) (linje i rødt) og 100-dagers EMA (linje i blått).

Med Cardano-kursen som handles til $0,3351 i skrivende stund, mangler den momentum til å håndtere hinderet på $0,35. Derfor vil tradere kanskje vurdere å skyve ADA litt mer mot USD 0,30 hvor de kan dra nytte av den reduserte nye inngangsprisen.

Cardano Price Dips 3% As Bulls Push For Lower Entry Positions – Can ADA Reach $1 Before April? - InsideBitcoins.com · Cardano Feed (2)

Moving Average Convergence Divergence (MACD)-indikatoren gir et kjøpssignal, selv om det ikke er et sterkt signal. Det er usannsynlig at tradere kjøper ADA under $0,35, noe som betyr at de venter på at tokenet skal fjerne sammenløpsmotstanden skapt av 50-dagers EMA og 100-dagers EMA.

En annen daglig lukking under $0,35 kan gjøre MACDs kjøpssignal til en oppfordring om å selge ADA. Traders bør holde et øye med posisjonen til MACD i forhold til signallinjen for å bestemme hvilken retning Cardano-prisen vil bevege seg neste gang.

Det ville være klokt å forkorte ADA til $0,30 hvis MACD-linjen i blått vendes under signallinjen i rødt. På den annen side kan nye kjøpsordrer utløses over $0,35, og spesielt etter at Cardano-prisen har fjernet sammenløpsmotstanden, som analysert ovenfor.

En bedring i Cardano-prisen lokker til 4-timersdiagrammet

En fallende trendlinje fra midten av februar er området de fleste tradere vil se på denne uken når de handler med ADA. Som vist på diagrammet tillot linjen okser å unngå et fall under $0,33 i løpet av helgen.

Etter at prisen på Cardano steg til $0,3682 og returnerte gevinstene som ble oppnådd, er den synkende trendlinjen igjen i kø for å gi sårt tiltrengt støtte. Det mest sannsynlige utfallet her er en bedring med det kortsiktige målet på oppsiden ved 200-dagers EMA (linje i lilla), som for tiden holder på $0,3462.

Imidlertid kunne hardnakket bullish tradere holde ut til Cardano-prisen trekker på skuldrene fra selgeren på 0,36 dollar, illustrert i det gule båndet.

På den annen side kan vi ikke umiddelbart utelukke at ADA-prisen vil falle til henholdsvis $0,32 og $0,30. Derfor kan korte bestillinger utløses hvis Cardano sklir under den synkende trendlinjen rett under den umiddelbare støtten på $0,33.

Cardano Price Dips 3% As Bulls Push For Lower Entry Positions – Can ADA Reach $1 Before April? - InsideBitcoins.com · Cardano Feed (3)

MACD på fire-timers diagrammet viser et levende kjøpssignal som må bekjempes for enhver pris hvis Cardano-prisen umiddelbart skal gjenopprette seg fra henholdsvis $0,33 til $0,3462 og $0,36.

Men hvis salgssignalet forblir intakt i denne og de kommende øktene, kan investorer begynne å venne seg til at Cardano-prisen faller til $0,32 eller $0,30 før neste gjenopprettingsforsøk.

Cardano-medgründer Hoskinson skyter mot regulatorer for å gi kryptoen skylden for den amerikanske bankkrisen

Medgründeren av den syvende største kryptovalutaen med en markedsverdi på 11,8 milliarder dollar, Charles Hoskinson, har fordømt både sentralbanker og politikere for å gi kryptoindustrien skylden for bankkrisen i USA.

Administrerende direktør for Input Output Hong Kong (IOHK) har rådet investorer til ikke å "kjøpe seg inn" og merke navnene for å hjelpe dem med å ta bedre avgjørelser i stemmeurnen.

"Sentralbankene og politikerne forårsaket denne bankkrisen, og nå skylder de på krypto. Ikke fall for det og hold en liste å huske på ved valglokalene når valget kommer. Vær en kryptovelger med én sak," sa Hoskinson, med henvisning til en uttalelse fra John Van Overtveldt, et medlem av Europaparlamentet.

Overtveldt har tatt til orde for et totalforbud mot krypto midt i den amerikanske bankkrisen, i den grad digitale eiendeler sammenlignes med narkotika.

«Enda en lærdom å lære av det nåværende bankoppstyret. Håndheve et strengt forbud mot kryptovalutaer. Spekulativ gift og ingen økonomisk eller sosial merverdi. Hvis en regjering forbyr narkotika, bør den også forby krypto», heter det delvis i Overtveldts uttalelse.

PlanB, en kjent anonym kryptoanalytiker, hevdet som svar på Overtveldts uttalelse at sentralbanker "absolutt ikke har noen anelse om hva Bitcoin er" og ikke "vet hva de gjør".

Cardano-alternativer å kjøpe

Før du kjøper ADA, kan det være lurt å sjekke ut noendet beste kryptoforsalget for 2023. Et dedikert team gjennomgår listen overbeste altcoins å kjøpe, og fremhever mulige alternativer for å diversifisere kryptoporteføljen din.

Love Hate Inu øker i popularitet på sosiale medier, bevist av suksessen med forhåndssalget. Prosjektets Twitter-håndtak har tiltrukket seg mer enn 33 800 følgere siden den første tweeten 8. mars.

Dette tallet forventes å øke betydelig de neste ukene. I tillegg har prosjektets Telegram-kanal allerede samlet mer enn 10 000 medlemmer.

Investorer har hastet med å få tak i LHINU-tokens, som vil drive Love Hate Inus blokkjedebaserte avstemningsnettverk for sosiale medier, før den andre fasen av forhåndssalget avsluttes og prisene stiger.

Tokens er for øyeblikket tilgjengelig for $0,00009 hver pågåendeforhåndssalg, men den prisen vil stige til $0,000095 på bare fem dager. Mer enn 1,22 millioner dollar er samlet inn til dags dato.

På samme måte er Fight Out en av de ledende nye kryptoene som tar spill-til-tjene-spillindustrien til neste nivå. Det lar brukere forbedre funksjonene til avatarene sine og kjempe i P2E-spill, hvor de belønnes med FGHT-tokens og andre gjenstander i spillet.

Fight Out lover innhold uten sidestykke, spennende metaversopplevelse og hendelser i det virkelige liv. Investorer kjøpte FGHT-tokens i enforhåndssalgforventes å stenge senere denne måneden. 5,68 millioner dollar er samlet inn så langt.

Relaterte artikler:

Cardano Price Dips 3% As Bulls Push For Lower Entry Positions – Can ADA Reach $1 Before April? - InsideBitcoins.com · Cardano Feed (4)

Love Hate Inu - Nyeste Meme-mynt

Cardano Price Dips 3% As Bulls Push For Lower Entry Positions – Can ADA Reach $1 Before April? - InsideBitcoins.com · Cardano Feed (5)

  • Desentralisert avstemning – Stem for å tjene
  • Presale for tidlig tilgang nå live
  • Ethereum-kjede
  • Utvalgt i Yahoo Finance
  • Mint Memes av undersøkelsesresultater som NFT-er
  • Slå av belønninger
  • Viralt potensial, voksende fellesskap

Cardano Price Dips 3% As Bulls Push For Lower Entry Positions – Can ADA Reach $1 Before April? - InsideBitcoins.com · Cardano Feed (6)

Kom til vårTelegramkanal for å holde deg oppdatert med de siste nyhetene

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated: 10/10/2023

Views: 6495

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.